| Nitrate broth is used to 
determine the ability of an organism to reduce nitrate (NO3) to nitrite 
(NO2) using the enzyme nitrate reductase.  It also tests the ability of 
organisms to perform nitrification on nitrate and nitrite to produce 
molecular nitrogen. Nitrate broth contains nutrients and potassium nitrate as a source of nitrate.  After incubating the 
nitrate broth, add a dropperful of sulfanilic acid and α-naphthylamine. 
If the organism has reduced nitrate to nitrite, the nitrites in the 
medium will form nitrous acid.  When sulfanilic acid is added, it will 
react with the nitrous acid to produce diazotized sulfanilic acid.  This
 reacts with the α-naphthylamine to form a red-colored compound.  
Therefore, if the medium turns red after the addition of the nitrate 
reagents, it is considered a positive result for nitrate reduction. If the medium does not turn
 red after the addition of the reagents, it can mean that the organism 
was unable to reduce the nitrate, or it could mean that the organism was
 able to denitrify the nitrate or nitrite to produce ammonia or 
molecular nitrogen. Therefore, another step is needed in the test. If the medium does not turn red after the addition of the nitrate reagents, add a small amount of powdered zinc.  Be careful, as powdered zinc is hazardous!
 If the tube turns red after the addition of the zinc, it means that 
unreduced nitrate was present. Therefore, a red color on the second step
 is a negative result. The addition of the zinc reduced the nitrate to 
nitrite, and the nitrite in the medium formed nitrous acid, which 
reacted with sulfanilic acid. The diazotized sulfanilic acid that was 
thereby produced reacted with the α-naphthylamine to create the red 
complex. If the medium does not turn
 red after the addition of the zinc powder, then the result is called a 
positive complete. If no red color forms, there was no nitrate to 
reduce. Since there was no nitrite present in the medium, either, that 
means that denitrification took place and ammonia or molecular nitrogen 
were formed. Important:We do not use Durham tubes in our nitrate broth مطالب تصادفی: نقش و اهميت آب در كنسرو سازي  - چهارشنبه بیست و پنجم خرداد 1390باکتری لژیونلا در منابع آب بیمارستانی - چهارشنبه بیست و پنجم خرداد 1390
 اسمزی معکوس - چهارشنبه بیست و پنجم خرداد 1390
 تاسیسات آبرسانی - سه شنبه بیست و چهارم خرداد 1390
 بازنگری ضوابط طراحی طرح های آب تحت تأثیر گرم شدن کره زمین - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 شوینده ها و محیط زیست - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 مدیریت جهانی لجن ـ پیش بینی رشد جهانی لجن - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 جهان آینده و عطش آب شیرین - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 دریچه ای جدید به سوی منابع آب - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 راهبردهای منابع آب در بیابان و بیابانزدایی - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 بایدها و نبایدهای طرح های انتقال آب در ایران - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 اهمیت اقتصادی و کاربردی جلبک های میکروسکوپی - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 استاندارد ISO 14001 - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 آب در اسطوره - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 راهکاری نوین برای حفظ محیط زیست از سموم صنعتی - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 آلودگی آب شرب و اهمیت تصفیه - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 قنات حفظ پایداری محیط زیست - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 بهبود روش های مصرف آب - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 جریان آب زیرزمینی - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 باران های اسیدی و باران های قلیایی - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 قنات و قنات داری در ایران - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 عوامل موثر در پایداری سدها - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390
 گزارشی از اقداماتی جهانی و بومی برای مدیریت ذخایر آب - شنبه بیست و یکم خرداد 1390
 گزارشی از برنامه هایی برای سناریوهای بحران آب در جهان - شنبه بیست و یکم خرداد 1390
 شاخص های کیفیت فاضلاب - جمعه بیستم خرداد 1390
 اخلاق محیط زیست - جمعه بیستم خرداد 1390
 گرم شدن کره زمین و بحران های آب - پنجشنبه نوزدهم خرداد 1390
 مدیریت منابع آب و مقابله با خشکی در کشاورزی - پنجشنبه نوزدهم خرداد 1390
 مشکلات زیست محیطی ناشی از شوینده ها - دوشنبه شانزدهم خرداد 1390
 اطلاعاتی پیرامون آب آشامیدنی، دستگاه های تصفیه آب کوچک ودستگاه های سختی گیر از آب - دوشنبه شانزدهم خرداد 1390
 مضرات آب های آشامیدنی در بطری - دوشنبه شانزدهم خرداد 1390
 مشکلات پالایش آب شور  - دوشنبه شانزدهم خرداد 1390
 مقایسه آب لوله شکی و آب بطری شده و روش های تصفیه خانگی و مشکلات آن ها - دوشنبه شانزدهم خرداد 1390
 آشنایی با روز جهانی محیط زیست - یکشنبه پانزدهم خرداد 1390
 خوردگی آهن - یکشنبه پانزدهم خرداد 1390
 عوامل موثر بر حلالیت اکسیژن در آب - یکشنبه پانزدهم خرداد 1390
 فرآيند خوردگي فلزات - یکشنبه پانزدهم خرداد 1390
 سيستم مديريت زيست محيطي ISO 14000 - جمعه سیزدهم خرداد 1390
 مديرعامل شركت فاضلاب تهران: اجراي شبكه فاضلاب داخل منازل بر عهده مالكان است - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390
 تعیین دبی آب - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390
 آلودگی ناشی از رستورانهای فاقد سیستم فاضلاب در منابع آب شرب تهران - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390
 اثر مواد جامد محلول (TDS) آب بر عملکرد جوجه های گوشتی - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390
 فرایندهای غشایی - الکترودیالیز  - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390
 نيتريت و نيترات در آب آشاميدني و راه های حذف آنها - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390
 سختي آب (Hardness Water)  - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390
 تصفیه پساب های نیروگاهی - سه شنبه دهم خرداد 1390
 باسيلوس سوبتيليس - سه شنبه دهم خرداد 1390
 تک یاخته ای انتاموبا کولی (Entamoeba coli) - سه شنبه دهم خرداد 1390
 شناسايى اشريشيا کلي - سه شنبه دهم خرداد 1390
 تشخیص استافیلوکوکوس ها - سه شنبه دهم خرداد 1390
 دستورالعمل برآورد و تخمین آب به حساب نیامده غیرفیزیکی  - سه شنبه دوازدهم بهمن 1389پمپ های فاضلاب  - سه شنبه دوازدهم بهمن 1389
 آیا می دانید تصفیه آب و فاضلاب - دوشنبه یازدهم بهمن 1389
 معرفی رشته عمران - آب و فاضلاب - دوشنبه یازدهم بهمن 1389
 كاربرد GIS در صنعت آب و فاضلاب - دوشنبه یازدهم بهمن 1389.
 |